Egy jó sampon nem csupán megfelelően tisztít, de közben óvja is fejbőrünket és hajszálainkat. A Bulgarian Rose samponok mindegyike rózsaolajra épül, így a tisztítás mellett hidratáló, nyugtató hatást fejetenek ki, melynek köszönhetően nem szárítanak.

Fontos, hogy hajtípusunknak megfelelő sampont válasszunk, mert így biztosítható a hosszan tartó és elvárt hatás. A Bulgarian Rose hajápoló termékei között minden hajtípusra van valami finomság, érdemes tüzetesen átnézni a kínálatot.

1,250 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, D-panthenol a haj tisztaságáért és szépségéért egyetlen illatos termékben. Kíméletesen tisztít, táplál és hidratál, puhává és ragyogóvá varázsolja a hajat. A rózsa kellemes illatával ajándékoz meg.

540 Ft

Csalán-kivonat. A gyorsan zsírosodó haj speciális igényei alapján összeállított sampon. Hatékonyan ápolja a fejbőrt, a haj dús és csillogó lesz.

540 Ft

Természetes rózsavíz. Gyengéd, rózsaillatú ápolószer normál hajra. Rendszeres használata megnyugtatja, élettel telivé és csillogóvá varázsolja a hajat.

2,340 Ft

Revitalizáló sampon természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, kaviár-komplex, PP-vitamin és barna alga kivonat tartalommal. Kíméletesen tisztít, helyreállítja a sérült hajszálakat, stimulálja a hajhagymákat és szabályozza a fejbőr faggyútermelését.

540 Ft

Aloe vera-kivonat. Táplálja a hajat, serkenti a növekedését, hosszantartó simaságot és ragyogást biztosít.

1,740 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, kreatin. Gyengéden tisztítja, hidratálja és kondicionálja a hajat. Táplálja és megőrzi a haj egészséges megjelenését. A kreatin hatóanyag felgyorsítja a regenerációs folyamatokat, szárítás közben megvédi a hajat a kiszáradástól, és serkenti a kollagén-szintézist.

540 Ft

Kamilla-kivonat. Rendszeres használata biztosítja az igénybevett haj vitalitását, puhaságát és rugalmasságát. A kamilla-kivonat megnyugtatja és hidratálja a fejbőrt, a haj csillogó és egészséges megjelenésű lesz.

2,500 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, joghurt és szójafehérje. Tonizáló sampon hidratáló hatással. Nyugtatja a fejbőrt, csillogóvá varázsolja a hajat és visszaállítja természetes puhaságát.

1,020 Ft

Természetes martilapu-kivonat és octopirox. Rendszeres használata segít megszabadulni a korpától és megelőzi újbóli megjelenését.

1,920 Ft

Minden hajtípusra, napi rendszerességű hajmosásra alkalmas sampon értékes tisztító és védő összetevőkkel. Rózsaolaj, rózsavíz, selyemprotein tartalmával tiszító hatása mellett vádelmet biztosít és stímulálja a hajhagymák működését.

3,010 Ft

Hatékonyan tisztítja és ápolja a fejbőrt valamint a hajszálakat.Az eredmény egészséges, tiszta és ragyogó hajkorona, kellemes, friss illattal.Minden hajtípusra használható.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link