Hajunk ápolása nem ér véget a hajmosás után. Azon szerencsések kivételével, akiket a természet egészséges, ellenálló és önmagától is ragyogó hajkoronával áldott meg, mindenki másnak tennie kell azért, hogy haja rugalmas és fényes lehessen. A megfelelő sampon használata elengedhetetlen, ugyanakkor fontos, hogy hajtípusnak megfelelő balzsammal regenerálást, hidratálást és/vagy táplálást biztosítsunk hajszálaink számára.

A Bulgarian Rose hajbalzsamok 100%-os, természetes rózsaolajra épülnek, így a hidratáló ápolás alaptulajdonságuk. A választék széles, minden hajtípus számára akad valami finomság.

1,670 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, kreatin, A-vitamin, D-panthenol. A vitaminokkal dúsított keratin-komplex hatóanyag táplálja és helyreállítja a sérült hajszerkezetet, mely így könnyen fésülhetővé és rugalmassá válik.

2,160 Ft

A Rose Berry hajbalzsam puhává, egészségessé, rugalmassá és ellenállóvá varázsolja a száraz, fénytelen és megviselt hajat is. Rózsaolaj, rózsavíz, goji bogyó, keratin és édesmandula gondoskodik a komplex ápolásról.

3,200 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, joghurt, argánolaj, kollagén, barna alga-kivonat, krambizol. Kondicionálja a hajat. Puhává, csillogóvá és kellemes illatúvá varázsolja.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link