Hajunk megfelelő ápolása nem csupán esztétikai jelentőségű. A megfelelő sampon, hajbalzsam, esetleg hajápoló olaj szépp teszi hajkoronánkat, de fejbőrünk és hajszálaink egészségét is biztosítja.

Kínálatunkban rózsaolajra épülő hajápoló kozmetikumok széles skálája található, melyek között akadnak samponok, balzsamok, hajmaszkok, de még folyékony kristály fantázianévre hallgató hajvégápoló olaj is.

Miért a rózsa? Mert hidratálja a fejbőrt és a hajszálakat, segíti a fejbőr nyugtatását, regenerálását, valamint serkenti annak mikrokeringését és a hajszálak növekedését.

1,250 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, D-panthenol a haj tisztaságáért és szépségéért egyetlen illatos termékben. Kíméletesen tisztít, táplál és hidratál, puhává és ragyogóvá varázsolja a hajat. A rózsa kellemes illatával ajándékoz meg.

1,670 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, kreatin, A-vitamin, D-panthenol. A vitaminokkal dúsított keratin-komplex hatóanyag táplálja és helyreállítja a sérült hajszerkezetet, mely így könnyen fésülhetővé és rugalmassá válik.

540 Ft

Csalán-kivonat. A gyorsan zsírosodó haj speciális igényei alapján összeállított sampon. Hatékonyan ápolja a fejbőrt, a haj dús és csillogó lesz.

540 Ft

Természetes rózsavíz. Gyengéd, rózsaillatú ápolószer normál hajra. Rendszeres használata megnyugtatja, élettel telivé és csillogóvá varázsolja a hajat.

2,340 Ft

Revitalizáló sampon természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, kaviár-komplex, PP-vitamin és barna alga kivonat tartalommal. Kíméletesen tisztít, helyreállítja a sérült hajszálakat, stimulálja a hajhagymákat és szabályozza a fejbőr faggyútermelését.

540 Ft

Aloe vera-kivonat. Táplálja a hajat, serkenti a növekedését, hosszantartó simaságot és ragyogást biztosít.

1,740 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, kreatin. Gyengéden tisztítja, hidratálja és kondicionálja a hajat. Táplálja és megőrzi a haj egészséges megjelenését. A kreatin hatóanyag felgyorsítja a regenerációs folyamatokat, szárítás közben megvédi a hajat a kiszáradástól, és serkenti a kollagén-szintézist.

2,160 Ft

A Rose Berry hajbalzsam puhává, egészségessé, rugalmassá és ellenállóvá varázsolja a száraz, fénytelen és megviselt hajat is. Rózsaolaj, rózsavíz, goji bogyó, keratin és édesmandula gondoskodik a komplex ápolásról.

540 Ft

Kamilla-kivonat. Rendszeres használata biztosítja az igénybevett haj vitalitását, puhaságát és rugalmasságát. A kamilla-kivonat megnyugtatja és hidratálja a fejbőrt, a haj csillogó és egészséges megjelenésű lesz.

4,360 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, joghurt, argánolaj, szójafehérje, D-panthenol. Nyugtatja, táplálja és hidratálja a fej bőrét. Élettel telivé és puhává teszi a hajat. Megkönnyíti a haj kifésülését.

2,880 Ft

Táplálja és erősíti a hajat, védi az UV-sugárzás hatásaival szemben és hidratáló, kondicionáló hatása révén megelőzi a hajvégek töPirosezését. A haj selymessé és ragyogóvá válik.

2,500 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, joghurt és szójafehérje. Tonizáló sampon hidratáló hatással. Nyugtatja a fejbőrt, csillogóvá varázsolja a hajat és visszaállítja természetes puhaságát.

1,020 Ft

Természetes martilapu-kivonat és octopirox. Rendszeres használata segít megszabadulni a korpától és megelőzi újbóli megjelenését.

1,920 Ft

Minden hajtípusra, napi rendszerességű hajmosásra alkalmas sampon értékes tisztító és védő összetevőkkel. Rózsaolaj, rózsavíz, selyemprotein tartalmával tiszító hatása mellett vádelmet biztosít és stímulálja a hajhagymák működését.

3,010 Ft

Hatékonyan tisztítja és ápolja a fejbőrt valamint a hajszálakat.Az eredmény egészséges, tiszta és ragyogó hajkorona, kellemes, friss illattal.Minden hajtípusra használható.

3,200 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, joghurt, argánolaj, kollagén, barna alga-kivonat, krambizol. Kondicionálja a hajat. Puhává, csillogóvá és kellemes illatúvá varázsolja.