A rózsavíz önmagában és összetevőként is megállja helyét az arcápolás, bőrápolás, hajápolás, aromaterápia területén. Egy sokszínű, számtalan jótékony tulajdonsággal rendelkező növényi kivonat, mely a rosa damascena mill gőzlepárlása során keletkezik és a rózsa vízben oldódó anyagait tartalmazza. Tisztító, nyugtató, hidratáló tulajdonsága mellett gyorsítja a sebgyógyulást, serkenti a mikrokeringést, ezáltal közvetve a méregtelenítést is elősegíti.

A rózsavíz készítéséről, hatásairól és használatáról folyamatosan frissülő blogunkban számtalan értékes információ található.

Értékelés: 5.00 / 5
2,300 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt. Antiszeptikus, antibakteriális, renegeráló, tonizáló hatással bír.

3,630 Ft

100 % természetes rózsavíz, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával nyernek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt, antiszeptikus, anti-ageing, regeneráló, nyugtató hatással bír, ráadásul többek között finom limonádé készíthető belőle.

1,040 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,480 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Tonizálja, megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link