Az aromavizek a növények vízben oldódó anyagait tartalmazó natúr késztmények. A Bulgarian Rose növényi vizei a vízgőz desztillálás útján való olajkinyerés melléktermékei, azonban fő szerepet kaphatnak a szépségápolásban és aromaterápiában.

Kínálatunkban többféle aromavíz közül lehet választani, melyek külön-külön és egymással megfelelően elegyítve is használatók bőr, haj ápolására. Tonikként, maszkok alapanyagaként, borogatásként vagy fürdővízbe adagolva kitűnő aromaterápiás élményt nyújtanak.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Lavandula angustifolia L. Labiatae füzérvirágzatának lepárlásával készítenek. Frissíti, ellazítja és hidratálja a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Menta piperita (L) szárának és levelének lepárlásával készítenek. Élénkíti, frissíti és hidratálja a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Matricaria chamomilla virágának lepárlásával készítenek. Revitalizálja, frissíti és tonizálja a bőrt.

1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Melissa officinalis L. friss, föld feletti részeinek lepárlásával készítenek. Frissíti, revitalizálja és tonizálja a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Salvia officinalis L. (orvosi zsálya) virágzatának lepárlásával készítenek. Tonizálja, ellazítja és frissíti a bőrt.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link