Értékelés: 5.00 / 5
2,300 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt. Antiszeptikus, antibakteriális, renegeráló, tonizáló hatással bír.

3,630 Ft

100 % természetes rózsavíz, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával nyernek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt, antiszeptikus, anti-ageing, regeneráló, nyugtató hatással bír, ráadásul többek között finom limonádé készíthető belőle.

1,040 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Lavandula angustifolia L. Labiatae füzérvirágzatának lepárlásával készítenek. Frissíti, ellazítja és hidratálja a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,480 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Tonizálja, megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Menta piperita (L) szárának és levelének lepárlásával készítenek. Élénkíti, frissíti és hidratálja a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Matricaria chamomilla virágának lepárlásával készítenek. Revitalizálja, frissíti és tonizálja a bőrt.

1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Melissa officinalis L. friss, föld feletti részeinek lepárlásával készítenek. Frissíti, revitalizálja és tonizálja a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Salvia officinalis L. (orvosi zsálya) virágzatának lepárlásával készítenek. Tonizálja, ellazítja és frissíti a bőrt.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link