A rózsaolaj legendás növényi kivonat, melyet manapság Bulgáriában, Törökországban és Franciaországban gyártanak nagy mennyiségben. Az olaj számtalan jótékony tulajdonsággal rendelkezik, érdemes bőr és hajápolásra, aromaterápiás illóolajként, valamint belsőleg is alkalmazni.

Kínálatunkban csak és kizárólag 100%-os tisztaságú, vízgőz desztilláció útján készült rózsaolaj található, melyeket különböző kiszerelésben kínálunk.

A rózsaolaj hatásairól, használatáról folyamatosan frissülő blogunkban számos információ található.

Elfogyott
7,440 Ft

A Damaszkuszi rózsa lepárlásával létrejött 100%-os rózsaolaj varázslatos illata melett jótékony hatásokkal is bír. A kis üvegcsét díszesen festett fa fiolába bújtatták, így szuvenír, ajándék szerepét is betöltheti. Alkalmas illatosításra, kozmetikumok gazdagítására, bőrápolásra valamint parfümként kiváló alternatíva a rózsaillat kedveiőnek.

5,150 Ft

100%-os rózsaolaj tradicionális fa fiolában, melyet elegáns díszdobozba zártak. Saját használatra, ajándék gyanánt, kozmetikai célokra, illatosításra vagy akár főzésre is alkalmas, mivel vízgőz-desztillációval készült a Rose damascena mill, azaz damaszkuszi rózsa szirmaiból.

34,150 Ft

A rózsaolaj testre, lélekre ható jótékony tulajdonságairól már évszázadok óta ódákat zengnek, nem véletlenül. Hatékony hidratáló, bőrnyugtató, antibakteriális és tonizáló elegye közel 230 értékes vegyületnek, valamint bódító illata önmagáért beszél. Egy 5g igazi bolgár rózsaolajat tartalmazó üvegcse értékes, különleges ajándék, de önmagunkat is meglephetjük vele, nem fogjuk megbánni.

78,950 Ft

A bolgár rózsaolaj rézpalackba zárt, majd díszes, fából készült dobozba bújtatott 10 grammja elegáns és nagyvonalú ajándék, igazi különlegesség . A gazdagon, mégis ízlésesen díszített palack tartalma 100% rózsaolaj, mely a damaszkuszi rózsa lepárlásával jött létre, ilyen formán teljesen természetes, natúr termék. A rózsaolaj számtalan módon felhasználható, lehet adalékanyaga krémeknek, kozmetikumoknak, de önmagában, parfümként is kiváló.

46,200 Ft

Igazi különlegesség, melynek eleganciája magával ragadó. Az ízlésesen kialakított fa díszdoboz egy gazdagon díszített réz palackot rejt, melyben 5 gramm igazi 100%-os bolgár rózsaolaj pihen. Bármilyen alkalomra kitűnő választás, mert nem csupán szép, de hasznos is. A rózsaolaj számtalan módon felhasználható, többek között pompás adalékanyag kész krémekhez, de parfümként is elbűvölő.

SALE!
66,550 Ft 62,000 Ft

A rózsaolaj jótékony hatást gyakorol testünkre, szellemünkre egyaránt. Készül belőle aromaterápiás illóolaj, tonizáló rózsavíz, krémek ezrei és természetesen szappanok, parfümök, sőt, még ételek is. A bolgár rózsa évszázados hírneve nem véletlen, a készített, 100%-os tisztaságú olajok minőségéhez kétség sem férhet. 10g tiszta rózsaolaj akár egy égész évre elengendő alapanyag krémeink kiegészítésére, hidratáló hatásuk felerősítésére, de parfümként használva is roppant sokáig élvezhetjük bódító illatát, ezen kívül bőrnyugtató, tisztító készítményel elmaradhatatlan adaléka lehet.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link