Vannak, akik masszázshoz az olajokat részesítik előnyben, de sokan inkább krémekkel dolgoznak vagy dolgoztatnak. A Bulgarian Rose mindkét táborra gondolt, így a masszázsolajok mellett kellemes textúrájú masszázskémek is megtalálhatóan kínálatában.

A Bulgarian Rose valódi olajokat tartalmazó masszázskrémei különböző hatásokkal járulnak hozzá a masszázs élvezetéhez és hatékonyságához. Többféle hatás, többféle kiszerelés, akár otthoni, akár professzionális felhasználásra.

A masszázskrém plusz előnye, hogy bázisként is megállja helyét, hiszen különböző olajokkal, adalékokkal gazdagítható az alapvető értékes összetevők mellé.

1,300 Ft

Kókuszolaj, A- és E-vitamin Segít oldani a stresszt. Enyhíti az izmok és ízületek fizikai terhelés után jelentkező fájdalmait, elűzi a Fáradtságot.

1,300 Ft

Sheavaj, A- és E-vitamin. Javítja a vérkeringést. Jelentősen hozzájárul a striák kialakulásának megakadályozásához. Simábbá és Feszesebbé teszi a bőrt.

1,300 Ft

Kókuszzsír, A- és E-vitamin Serkenti a vérkeringést. Fokozza a bőr rugalmasságát, tonizálja a testet.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link