Az esszenciális illóolajok 100%-os natúr termékek, melyek különböző hatást gyakorolnak testre és lélekre egyaránt. Párologtasd őket mécsesben vagy tedd a fürdővízhez, és élvezd a jótékony természet adta hatásokat!

A Bulgarian Rose 100%-os illóolaj kínálata 24 különböző aromaterápiás terméket jelent, melyek önmagukban vagy a megfelelő kombinációban garantált eredményt hoznak.

1,550 Ft

Frissítő, virágos illat, mely a nyíló virágokra. Kifejezetten relaxáló hatású. Szellemi fáradtság esetén tonizál. Rovarriasztókban is használt Hatóanyag.

4,520 Ft

Az aromás olajok jelentik a természet és a szépség közti természetes kapcsolatot. Alapjuk a rózsaolaj és hasonló természetes készítmények.

SALE!
4,520 Ft 2,260 Ft

Az aromás olajok jelentik a természet és a szépség közti természetes kapcsolatot. Alapjuk a rózsaolaj és hasonló természetes készítmények.

940 Ft

A friss narancshéj jellegzetes, üde illata. Depresszió és fáradtság esetén felfrissít és megnyugtat. Semlegesíti a kellemetlen szagokat.

940 Ft

Friss, rózsaszín citromos illat, amely a citromfűre emlékeztet távoli, zöld olívás és fás jegyekkel. Kifejezetten frissíti és energizálja a lelket, illatosítja a levegőt. Rovarriasztó hatású is.

1,300 Ft

Erős, friss, mentolos aroma. Felfrissíti és energizálja a szellemet és a testet. Nyugtat, és fáradtság esetén feltölt. Jótékony hatású a rovarok ellen is.

940 Ft

Narancsolajra emlékeztető, gyümölcsös aroma, citromfüves jegyekkel. Tonizál és oldja a szorongást.

940 Ft

Erős és friss fenyőaroma. Szellemi fáradtság esetén tonizál és felfrissít. Illatosítja a levegőt.

2,710 Ft

Jellegzetes, erős, fás, enyhén kámforos és balzsamos illat, gyümölcsös-földes, penészes jegyekkel. Tonizáló hatású. Rovarriasztókban is használt hatóanyag.

940 Ft

Jellegzetesen fűszeres, erős és aldehides illat. Tonizálja a testet. Szellemi fáradtság esetén frissítő hatású.

Elfogyott
940 Ft

A cineol jellegzetesen erős, frissítő, hűsítő, mindent átjáró, kámforos aromája. Légfrissítő. Nyugtató hatású, elűzi a fáradtságot. Javítja a koncentrációt. Rovarriasztókban is használt hatóanyag.

1,420 Ft

(Melaleuca alternifolia) Fűszeres, meleg, fás, kissé fanyar-kesernyés, friss aroma. Erős, eukaliptuszra emlékeztető illat. Frissítő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású.

970 Ft

A friss citromhéj jellegzetes, üde illata. Gyengeség esetén tonizál és felfrissít. Légfrissítő. Javítja a koncentrációt.

13,530 Ft

Dús aroma és kesernyés-aromás íz. Légfrissítő. Energizálja a lelket.

2,390 Ft

Erős, édes, virágos aroma, jázminra és tubarózsára emlékeztető jegyekkel. Eufóriát okoz, javítja a hangulatot.

1,390 Ft

Fás, enyhe és kellemes aroma. Feszült hangulatban relaxáló és nyugtató hatású. Rovarriasztó hatóanyagként is Használatos.

1,910 Ft

Jellegzetesen kámforos, fűszeres illat kesernyés-fűszeres ízzel. Fokozza a kreativitást és nyugtatja az idegi Feszültséget.

1,420 Ft

Balzsamos-gyantás illat, zöld és galvanikus Jegyekkel. Frissíti és illatosítja a levegőt. Molyriasztó hatása is van.

1,450 Ft

Friss, kellemes, érdes illat balzsamos, fás és kámforos Jegyekkel. Fizikai és mentális fáradtság esetén tonizálja és felfrissíti a szellemet és a testet. Fizikai tevékenység közben nyugtat és relaxál. Molyriasztóként is használható.

940 Ft

Az eugenol erős, fűszeres és jellegzetes illata. Tonizáló és frissítő hatású. A rovarok (elsősorban a szúnyogok) elriasztására is Használható.

3,480 Ft

Kellemes, erős, rózsás aroma, menta-szerű Jegyekkel. Frissítő és hangulatjavító hatású.

4,480 Ft

Jellegzetes fűszeres-füves illat virágos, zöld és kámforos jegyekkel Energizálóan hat a lélekre. Nyugodt, kellemes hangulatot biztosít.

1,940 Ft

A bazsalikom fűszeres, erős, kellemes és friss aromája, mely a tárkonyos jegyek miatt kissé balzsamos. Javítja a koncentrációt és fáradtság esetén Ellazít.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link