Időnként mindenkinek szüksége van némi kikapcsolódásra, testi, lelki és szellemi feltöltődésre. Az Aromaterápia & SPA termékeink széles skálán mozogva különféle aromaterápiás hatást gyakorolnak ránk. Gyertyák, aromalámpába csepegtethető esszenciális illóolajok és ezekkel dúsított szappanok, fürdősók vagy épp habfürdők segítenek legyőzni a stresszt, relaxálni, harmonizálni vagy, ha arra vágyunk, akkor felfrissíteni elménket.

Az aromaterápia ősrégi módszer a mindennemű egészség elősegítésére, fenntartására, visszaszerzésére. A természet adta gyógynövények erejét hasznosítva különböző hatásokat érhetünk el, melyek fizikai és szellemi síkon is megmutatkoznak. Használd ki a körülötted lévő világ adta lehetőségeket és használd fel őket jól! Válassz az aktuális és az elérni kívánt állapotnak megfelelő aromaterápiás termékeket és élvezd az aromaterápis & SPA adta élményeket!

Értékelés: 5.00 / 5
2,300 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt. Antiszeptikus, antibakteriális, renegeráló, tonizáló hatással bír.

390 Ft

Rózsa illóolaj. Megőrzi az ásványi anyagok természetes egyensúlyát, üde megjelenést biztosít a bőrnek. Hidratálja és felfrissíti a bőrt.

3,630 Ft

100 % természetes rózsavíz, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával nyernek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt, antiszeptikus, anti-ageing, regeneráló, nyugtató hatással bír, ráadásul többek között finom limonádé készíthető belőle.

390 Ft

Levendula illóolaj. Megőrzi az ásványi anyagok természetes egyensúlyát, üde megjelenést biztosít a bőrnek. Relaxáló és regeneráló hatása van a bőrre.

Elfogyott
7,440 Ft

A Damaszkuszi rózsa lepárlásával létrejött 100%-os rózsaolaj varázslatos illata melett jótékony hatásokkal is bír. A kis üvegcsét díszesen festett fa fiolába bújtatták, így szuvenír, ajándék szerepét is betöltheti. Alkalmas illatosításra, kozmetikumok gazdagítására, bőrápolásra valamint parfümként kiváló alternatíva a rózsaillat kedveiőnek.

1,040 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt.

1,130 Ft

A bolgár rózsa illóolaja. Erős afrodiziákum, antidepresszáns és hangulatjavító hatás. Kb. 10 óra égési idő.

Elfogyott
840 Ft

Az apró illatos szappanok segítenek Önnek elmerülni a finom, virágos, meleg, keleti és misztikus aromák Illatvilágában.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Lavandula angustifolia L. Labiatae füzérvirágzatának lepárlásával készítenek. Frissíti, ellazítja és hidratálja a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,480 Ft

Természetes készítmény, amit a Rosa damascena Mill virágának lepárlásával készítenek. Tonizálja, megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a bőrt.

Értékelés: 5.00 / 5
1,130 Ft

Levendula illóolaj. Nyugtat és relaxál. Kb. 10 óra égési Idő.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Menta piperita (L) szárának és levelének lepárlásával készítenek. Élénkíti, frissíti és hidratálja a bőrt.

970 Ft

Tonizálja a testet, és kellemes hangulatot teremt.

5,150 Ft

100%-os rózsaolaj tradicionális fa fiolában, melyet elegáns díszdobozba zártak. Saját használatra, ajándék gyanánt, kozmetikai célokra, illatosításra vagy akár főzésre is alkalmas, mivel vízgőz-desztillációval készült a Rose damascena mill, azaz damaszkuszi rózsa szirmaiból.

1,550 Ft

Frissítő, virágos illat, mely a nyíló virágokra. Kifejezetten relaxáló hatású. Szellemi fáradtság esetén tonizál. Rovarriasztókban is használt Hatóanyag.

2,580 Ft

Kellemes virágillat zöld felhangokkal. Kb. 40 óra égési idő.

2,580 Ft

A bolgár rózsa illóolaja. Tonizáló, antidepresszáns és hangulatjavító hatású, erős afrodiziákum. Kb. 40 óra égési idő.

970 Ft

Relaxál, elűzi a fáradtságot.

4,520 Ft

Az aromás olajok jelentik a természet és a szépség közti természetes kapcsolatot. Alapjuk a rózsaolaj és hasonló természetes készítmények.

2,580 Ft

Szantálfa illóolaj. Harmonizálja, egyensúlyba hozza a szellemet, a testet és a lelket. Relaxál, hangulatjavító és antidepresszáns hatású. Kb. 40 óra égési idő.

970 Ft

Felfrissíti és energizálja az agyat és a testet.

4,520 Ft

Az aromás olajok jelentik a természet és a szépség közti természetes kapcsolatot. Alapjuk a rózsaolaj és hasonló természetes készítmények.

Elfogyott
1,170 Ft

Fésülködőasztalok, szekrények, fiókok, autók, stb. Illatosítására

2,580 Ft

Levendula illóolaj. Nyugtat, ellazít és enyhíti az idegfeszültséget. Kb. 40 óra égési idő.

34,150 Ft

A rózsaolaj testre, lélekre ható jótékony tulajdonságairól már évszázadok óta ódákat zengnek, nem véletlenül. Hatékony hidratáló, bőrnyugtató, antibakteriális és tonizáló elegye közel 230 értékes vegyületnek, valamint bódító illata önmagáért beszél. Egy 5g igazi bolgár rózsaolajat tartalmazó üvegcse értékes, különleges ajándék, de önmagunkat is meglephetjük vele, nem fogjuk megbánni.

1,710 Ft

Rózsa illóolaj. Megőrzi az ásványi anyagok természetes egyensúlyát, üde megjelenést biztosít a bőrnek. Hidratálja és felfrissíti a bőrt.

2,580 Ft

Ylang-ylang illóolaj. Relaxál, hangulatjavító és antidepresszáns hatású, erős afrodiziákum. Kb. 40 óra égési idő.

Értékelés: 5.00 / 5
1,230 Ft

Természetes készítmény, amit a Matricaria chamomilla virágának lepárlásával készítenek. Revitalizálja, frissíti és tonizálja a bőrt.

1,510 Ft

Levendulaolaj, mentaolaj, narancsolaj, pacsuli olaj. Erős nyugtató és relaxáló hatásával helyreállítja a test egyensúlyát egy stresszes nap után.