Az arctonik fontos kiegészítője arcápolási rutinunknak. Míg régebben a tonikok bőrünk tisztítás során eltolódó ph értékének helyreállítását szolgálták, ma már inkább krémeink hatásának erősítésére hivatottak. A Bulgarian Rose arctisztítók nem bortíják fel az arc ph egyensúlyát, így a tonikokra inkább tisztító vagy hidratáló szerep hárul.

Tonikjaink fő összetevője a bolgár rózsavíz, mely tiszta, organikus kivonata a rosa damascena vízben oldódó jótékony anyagainak. A Bulgarian Rose arctonikok főleg hidratáló hatást fejtenek ki, mellyek az arcápolás harmadik lépéseként használt arckrém ugyanezen hatását erősítik és segítenek minél több vizet megtartani a bőr mélyebb rétegeiben is.

Értékelés: 5.00 / 5
1,830 Ft

Frissítő hatású arctonik, amely kaviárral, tengeri hínár kivonattal, természetes rózsaolajjal, természetes rózsavízzel, E-vitaminnal és jojoba-olajjal dúsítva biztosít optimális hidratálást. Arctisztítás után, arckrém használata előtt fontos tonizálni, így őrizve meg a bőr megfelelő ph-értékét.

1,670 Ft

Természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, D-panthenol, allantoin, glicerin tartalommal bíró arcápoló tonik magasfokú hidratálásra és ph-érték szabályozásra, melynek eredménye frissességtől ragyogó, rugalmas, tiszta arcbőr.

SALE!
ÚJ!
1,670 Ft 1,320 Ft

A Rose Micellás víz használata az arctisztítás és simnkeltávolítás legegyszerűbb módja. A természetes rózsavíz és rózsaolaj aloe kivonattal párosítva megnyugtatja a bőrt, tökéletesen tiszta arcbőrt biztosítva. Minden bőrtípusra használható, még az érzékeny bőrűeknek is.

5,220 Ft

Organikus rózsaolaj, organikus rózsavíz, fekete gyöngy kivonat, természetes mentavíz, kollagén, D-panthenol tartalmával kiemelkedően hatékony ápolást biztosít. A különlegesen kialakított összetétel, melyet természetes eredetű hatóanyagok gazdagítanak, frissíti, tonizálja és puhítja az arc bőrét. A fáradt és kiszáradt bőr gyengéd ápolására.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link