A szérumok koncentrált, intenzív készítmények, melyek hatékonyabban fejtik ki hatásukat. Az arcápoló szérumok különböző típusú kozmetikumok, melyek bőrtípustól és korosztálytól függően szelektálhatók. Az érett bőr számára kimondottan ajánlott a koncentráltabb hatóanyagokat tartalmazó készítmények használata, mivel bőrünk idővel egyre kisebb hatásfokkal hasznosítja a kapott tápanyagokat. Ha szérumot használunk arra ügyeljünk, hogy intenzív hidratálásra nem mindegyik készítmény alkalmas, ezért a tápláló vagy anti-ageing szérumok mellé érdemes hidratáló krémet is használni a tökéletes eredmény érdekében.

A legjobb szérumok értékes növényi olajokat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaznak. a Bulgarian rose arcápoló szérumai rózsaolaj és rózsavíz tartalmuk mellett számos értékes olajjal, vitaminnak, egyéb növényi kivonattal segítenek a bőrt egészségessé, egységessé varázsolni, miközben rugalmasságot kölcsönöznek és mérséklik a pórusok méretét.

10,150 Ft

Organikus rózsaolaj, organikus rózsavíz, fekete gyöngy kivonat, zöldborsó kivonat, kollagén. Gyengéden ápolja a szem körüli finom bőrt. Kíméletesen hidratál, felfrissíti a bőrt és fokozza rugalmasságát. Jótékonyan hat a ráncokra, a szem körüli karikákra és a szem alatti táskákra.

9,840 Ft

Organikus rózsaolaj, organikus rózsavíz, fekete gyöngy kivonat, ceramidok, szfingozin, olívaolaj. Valódi 3 az 1-ben hatás a bőr lassuló kollagén-szintézisére. A kollagénrostok mennyiségét és a bőr rugalmasságát sikeresen szabályozó hatóanyagokban gazdag. Optimális hidratálást biztosít és megvédi a bőrt az idő előtti öregedéstől. Az arcbőr üde, sima marad, és megfiatalodik.

20%-os kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és kapsz egy 20%-os kupont. Havonta 1-2 levelet küldünk email címedre, ezenfelül részt veszel havi nyereményjátékunkon is.
Feliratkozás
close-link