Hámlasztó kozmetikumokkal segíthetjük bőrünk regenerációját. Bőrünk folyamatosan hámlik, ám néha jól jön neki némi segítség. Mikor úgy látjuk, hogy fáradt, megviselt és fénytelen a bőrünk, érdemes hámlasztani, így tehermentesítjük, megkönnyítjük megújulását. A hámlasztás az elhalt hámsejteken kívül eltávolítja a szennyeződéseket, csökkenti a pattanásokat és mitesszereket, valamint revitalizáló hatást fejt ki. A megfelelő hámlasztó használatával arcbőrünk egészséges, ragyogó és élettel teli díszünk lehet. Nagyon fontos, hogy hámlasztás után megfelelő ápolásban részesítsük a bőrt. A Bulgarian Rose hámlasztói AHA savakat tartalmazva hámlasztanak, miközben rózsaolaj, rózsavíz és panthenol tartalmuknak köszönhetően egy lépésben nyugtatnak, hidratálnak és ápolnak is.

Értékelés: 5.00 / 5
1,630 Ft

A Rose hámlasztó arcmaszk természetes rózsaolaj, természetes rózsavíz, alfa-hidroxi sav, jojoba-észter, D-panthenol tartalma a hatékony AHA hámlasztás mellett ápolja és hidratálja a bőrt. Kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket és szárítás nélkül tisztít. Puha, ragyogó és egszséges arcbőr az eredmény.

1,810 Ft

Tiszta, gyorsan regenerálódó, felfrissült és hidratált arcbőr minden nap a Rose Berry termékcsalád mechanikai hámlasztójával, mely finoman távolítja el az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, miközben értékes növényi kivonataival, mint a rózsaolaj, a goji bogyó és az aloe kivonat, nyugtató, hidratáló hatást biztosít.

5,540 Ft

Organikus rózsaolaj, organikus rózsavíz, fekete gyöngy kivonat, alfa-hidroxi savak, tejfehérjék. Új összetétel, amely mikrorészecskék nélkül kombinálja az enzimatikus hámlasztást és a hidratálást úgy, hogy optimális mennyiségű papaint, egy proteolitikus enzimet juttat az arc bőrébe. Kíméletesen távolítja el az elhalt sejteket, így biztosítva a frissesség, a puhaság, a regeneráció és a kényelem érzetét.