Ajándékozni izgalmas és jó dolog, a megfelelő ajándék kiválasztása azonban nagy fejtörést tud okozni, főleg mikor nem egy szerettünk születésnapjáról, névnapjáról van szó, hanem kollektív ünnepen “kell” megajándékozni az egész családot, közeli barátokat, esetleg kollégákat. Az ajándékcsomag megkönnyíti dolgunkat, népszerűsége nem véletlenül töretlen.  Ha valaki szereti a rózsát, akkor webáruházunk kozmetikai ajándékcsomag kínálatának bármely darabjával örömet szerezhetünk neki.

Nálunk öbbféle összeállítás várja a rózsa szerelmeseit, szebbnél szebb díszdobozban, igazi bolgár rózsaolaj alapú termékekkel. Kapható három, négy vagy ötdarabos ajándék szett, melyek mindegyike bármely alkalomra kiváló megoldást jelent. Az ajándékcsomagok legnagyobb előnye, hogy nem kell a csomagolás és válogatás gondjával küszködni, valamint a szettek mindegyike egymáshoz passzoló termékekből áll. Ha tudjuk, kinek, milyen típusú ajándékkal érdemes kedveskedni, akkor a megfelelő ajándék szett kiválasztásával meg is oldottuk a feladatot.

Legyen szó névnapi, születsésnapi, évfordulós, karácsonyi, húsvéti, nőnapi ajándékról vagy épp repiről, a rózsa ajándékcsomag a legtöbb hölgynél sikert arat.

Elfogyott
NE HAGYD KI
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE
Légy te is az elsők között, aki értesül legújabb akcióinkról, promócióinkról illetve exklúzív ajánlatainkról.
Feliratkozás
Próbáld ki, amennyiben nem tetszik bármikor leiratkozhatsz.
close-link