BULGARIAN ROSE – KARLOVO

A bolgár rózsa – Rosa damascena Mill- Bulgária szimbólumává vált; ebből állítják elő a világhírű bolgár rózsaolajat. A történelem során voltak olyan idők, amikor majdnem annyit ért, mint az arany. Azóta hívják „folyékony aranynak”. Ez az „arany” a Bulgarska Rosa PLC – KARLOVO által kínált termékek alapja.

A Bulgarska Rosa PLC – Karlovo annak a több évtizedes hagyománynak az örököse, mely a híres Rózsák völgyében termő rózsaszirom feldolgozásához, a természetes aromakészítmények és a kiváló kozmetikai termékek gyártásához kapcsolódik.

Jelenleg a hagyományok tökéletesítése és új, innovatív megoldások kifejlesztése zajlik, hogy az igényes vásárlók mai elvárásainak is megfelelhessenek. A jól ismert termékeket olyan új termékcsaládokkal bővítik, melyek különféle természetes összetevőket tartalmaznak; hatékonyságukkal és száz százalékos megbízhatóságukkal törekednek megszerezni a vásárlók bizalmát. A Bulgarska Rosa PLC – KARLOVO termékcsaládjai közé tartoznak a:

Lady’s Joy, Rose és Rose Yoghurt saját gyártású kozmetikai termékek, melyek természetes rózsaolajat, természetes rózsavizet tartalmaznak,

Lady’s Joy Luxury kozmetikai termékcsalád, melyek organikus rózsaolajat és organikus rózsavizet tartalmaznak

SPA Energy kozmetikai termékek, melyek fekete kaviár- és a tenger gyümölcseiből készült kivonatot tartalmaznak

Aromaterápiás, kézzel készített glicerines szappanok

Aromaterápiás fürdősók

Természetes olajok testmasszázshoz és sok különféle egyéb termék.

A Bulgarska Rosa PLC. – KARLOVO által mindig és feltétel nélkül betartott alapelvek:

Nagyfokú innováció a vezető európai gyártóktól származó nyersanyagok kiválasztásában

Eredeti receptúrák, melyeket az európai szabályozással és a legfrissebb fitoterápiás és aromaterápiás eredményekkel összhangban fejlesztenek ki

Következetesség és hajthatatlanság a készítmények tesztelésében és klinikai vizsgálatában

Zárt gyártási ciklus és modern technológia

Kreatív szemlélet az új termékek fejlesztésénél, valamint a minőség és dizájn terén is tapasztalt, jól képzett szakembergárda

A minőségirányítási rendszer az ISO 9001:2008, valamint a kozmetikai termékekre vonatkozó ISO 22716:2007 szabványokkal összhangban került kifejlesztésre és bevezetésre. Jó gyártási gyakorlat (GMP). Jelen alapelvek garantálják a termékek kiváló minőségét, és előfeltételei a cég sikeres üzletmenetének.

A kozmetikai termékek a hazai és a nemzetközi piacon széles körben elfogadottak. A termékek négy kontinens számos országában ismertek és keresettek.

Tanúsítványaink