LADY’S JOY

természetes rózsaolajjal és természetes rózsavízzel

A LADY’S JOY kozmetikai termékcsalád termékei egyesítik a hazánkban és világszerte is nagyra értékelt bolgár rózsaolajat, természetes rózsavizet, rózsaszirom-kivonatot és a kozmetika tudományának legfrissebb eredményeit.

A LADY’S JOY rózsaolajat tartalmazó kozmetikai termékcsalád tagjai: tápláló krém, bőrvilágosító krém, gél a szemkörnyéki területekre, tisztító tej, testápoló, tusgél, sampon és hajkondicionáló, parfüm és glicerines szappan.

A LADY’S JOY rózsaolajat tartalmazó termékcsalád komplex módon ápolja az arc, a szemkörnyéki érzékeny területek és a test bőrét, valamint a hajat is. Üdévé és frissé varázsolják a bőrt, a haj gyönyörűvé és élettel telivé válik; ezt a varázslatos hatást a rózsa – a virágok királynője – különleges illata teszi egyedülállóvá.

A rózsolaj, a rózsavíz és a rózsaszirom-kivonat olyan természetes anyagok, melyeket a Rosa damascena Mill friss virágainak lepárlásával nyernek. 

Több, mint 200 vegyületet tartalmaznak, melyek biztosítják biológiai hatásukat: tonizálnak, puhítanak és hidratálnak, megnyugtatják az irritált és károsodott bőrt, ránctalanítanak és eltüntetik a bőr duzzanatait.

A termékek számos egyéb természetes anyagot is tartalmaznak: glicerid olajokat – olívát, mandulát, jojobát, búzacsírát és moringát, valamint kivonatokat – százszorszépet, barna algát, körömvirágot, rozmaringot, rózsát és csipkebogyót. Hatékonyan megőrzik és javítják a bőr funkcióit, táplálják mélyebb rétegeit, és üde, fiatalos megjelenést kölcsönöznek.

A felhasznált hialuronsav segít fenntartani a bőr rugalmasságát és vízháztartását.

A LADY’S JOY rózsaolajat tartalmazó kozmetikai termékcsalád kellemes közérzetet nyújt, a hatás szemmel látható és hosszan tartó.

2,390 Ft
48 Rosepont
Elfogyott
1,550 Ft
31 Rosepont
Elfogyott
420 Ft
8 Rosepont
1,580 Ft
32 Rosepont
2,640 Ft
53 Rosepont
380 Ft
8 Rosepont
5,300 Ft
106 Rosepont
1,670 Ft
33 Rosepont
1,740 Ft
35 Rosepont
6,370 Ft
127 Rosepont
3,200 Ft
64 Rosepont